Verktyg

Så fungerar gruppen


Lär känna din grupp eller skaffa dig en djupare förståelse och kunskap om gruppdynamiken i din klass genom att använda ett BuhoBox Sociogram kombinerat med Buhobox Enkät.


  • Enkelt att använda
  • Ger en tydlig överblick
  • Tidseffektivt
  • MetodstödSkapa din grupp


I dagens skola finns ett stort fokus på vikten av god studiero och en trygg lärmiljö. Att göra medvetna gruppsammansättningar vid klassrumsplaceringar och vid klassbildning är en effektiv insats.  Använd Buhobox Placeringsverktyg som planerings- och minnesstöd inom arbetslaget och hitta samsyn kring gruppen med stöd av Buhobox Satellitverktyg för att bygga trygga grupper och förebygga utanförskap.


Buhobox Placeringsverktyg och Satellitverktyg finns ute nu!

Skattningsverktyg


Få barnets perspektiv på sin psykosociala situation och låt dem komma till tals och vara delaktiga. Samla information på ett mer tillgängligt och lekfullt sätt!


BuhoBox Skattningsverktyg kommer att lanseras under 2023. Anmäl dig gärna till Nyhetsbrevet så att du inte missar detta!

Så fungerar din samverkan


Vi pratar ofta om hur svårt samverkan kan vara, nästan omöjlig! Genom att istället titta på faktorer som möjliggör samverkan kan vi på ett konstruktivt sätt arbeta för att förbättra den. BuhoBox Samverkan är ett gratis skattningsverktyg som utgår från Socialstyrelsens 3 S:

  • Styrning
  • Struktur
  • Samsyn

Oavsett om samverkan gäller mellan olika myndigheter eller inom en verksamhet kan du använda vårt verktyg!


Utbildningar och metodstöd


Ta del av våra utbildningar för att fördjupa dig och få ut det mesta av våra verktyg. Vi erbjuder kompetensutveckling i form av webbkurser, föreläsningar samt stödmaterial som riktar sig till dig som arbetar inom skolan. 

Prenumerera på BuhoBox nyhetsbrev

Fyll i din e-post nedan

 
Jag accepterar Buhobox integritetspolicy